Current status

All systems operational
Infrastructuur
Operational
- Colocatie
Operational
- DNS Servers
Operational
Netwerk
Operational
- AMS1
Operational
- FRK1
Operational
- FSN1
Operational
- RTM1
Operational
- RTM2
Operational
Onze websites & Klantomgeving
Operational
- Klantenpaneel
Operational
- Ticketsysteem
Operational
- Websites
Operational
Webhosting
Operational
- Private Hosting
Operational
- Shared Hosting
Operational
- VPS Hosting
Operational

Past incidents

Update netwerk infrastructuur

Gedurende dit onderhoud zullen wij onderdelen van het core netwerk in de regio rtm1 van de laatste soft- en firmware voorzien. Hierbij wordt geen hinder verwacht voor onze klanten. Wel kan het zo zijn dat ons klantenpaneel en ticketsysteem gedurende dit onderhoud een aantal minuten niet beschikbaar is door wijzigingen in de routering.

Update DNS servers

Tijdens dit onderhoud wordt een deel van onze nameservers geupdate met de laatste security patches. We verwachten geen verstoring van onze diensten gedurende dit onderhoud.

Onderhoud managed private servers & managed vps

Om er voor te zorgen dat uw servers aan de laatste veiligheid standaarden voldoen en beschikking heeft over de laatste versie van de software voeren wij regelmatig onderhoud uit op uw servers. Tijdens dit onderhoud venster worden de managed private servers en managed vps in de regio rtm1 geupdate. U ondervind hier geen downtime van, wel kan het zijn dat de server net iets langzamer reageert dan u gewend bent.

Onderhoud interne systemen, shared hosting & DNS

Tijdens dit onderhoud wordt een deel van onze nameservers geupdate met de laatste security patches. Ook zullen we onze interne systemen updaten en voeren we updates uit aan onze shared hosting. We verwachten geen verstoring van onze diensten gedurende dit onderhoud.

Powerfeed A RTM1 onbeschikbaar

30-08-2021 11:27 - Incident melding:
Op dit moment is de main powerfeed in de regio RTM1 niet beschikbaar. Hierdoor zijn de diensten die slechts van deze enkele powerfeed gebruik maken op dit moment niet beschikbaar.

30-08-2021 11:50 - Incident update:
Het datacenter heeft zojuist bevestigd dat er in een aantal suites, waaronder de suite waar onze infrastructuur gelokaliseerd is op dit moment hinder ondervind. Zodra we meer informatie hebben zullen we dit bericht updaten. Op dit moment is nog niet bekend wanneer het probleem is verholpen.

30-08-2021 12:12 - Incident update:
Vanuit het datacenter hebben we begrepen dat de oorzaak van het probleem is gevonden en er gewerkt wordt aan de oplossing.

30-08-2021 14:28 - Incident update:
Inmiddels hebben we vanuit het datacenter de bevestiging ontvangen dat het probleem is opgelost en er geen verstoring meer verwacht wordt. We monitoren en controleren op dit moment alle diensten.

30-08-2021 14:44 - Incident afmelding:
Alles is inmiddels weer beschikbaar. Mocht u nog hinder ondervinden of vragen hebben kunt u altijd contact opnemen met [email protected] We zullen deze melding nu sluiten.